Buiten Planten

Tuinplanten

Tuinplanten maken de tuin compleet!
Of het nu gaat om vaste planten of een Camellia voor in borders, tuinplanten maken de tuin af!
De explosie van kleuren en geuren maakt een feest van iedere tuin, balkon en terras.
Sluit

Camellia ‘Black Lace’ 35cm

28.98
De Camellia is een groenblijvende struik die in de wintermaanden bloeit met dubbele rode bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit. Wil losse, vochthoudende, lichtzure grond. Gebruik dus voldoende Rhododendrongrond bij het planten. Staat liever tussen 12 en 3 niet in de zon. Deze Camellia is goed winterhard, maar bij strenge vorst is bescherming met vliesdoek aan te bevelen. Snoeien doe je eventueel direct na de bloei. ✓  Levering in 2 dagen    ✓  Vers van de kweker    ✓  Verpakt als cadeau
Sluit

Camellia ‘Bonomiana’ 35cm

28.98
De Camellia japonica is een groenblijvende struik die in de wintermaanden bloeit met gevulde roze bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit.
Sluit

Camellia ‘Nuccio’s Cameo’ 35cm

28.98
De Camellia is een groenblijvende struik die in de wintermaanden bloeit met diep roze/rode dubbele bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit. Wil losse, vochthoudende, lichtzure grond. Gebruik dus voldoende Rhododendrongrond bij het planten. Staat liever tussen 12 en 3 niet in de zon. Deze Camellia is goed winterhard, maar bij strenge vorst is bescherming met vliesdoek aan te bevelen. Snoeien doe je eventueel direct na de bloei.
Sluit

Camellia ‘Nuccio’s Gem’ 35cm

28.98
De Camellia is een groenblijvende struik die in de wintermaanden bloeit met gevulde bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit. Wil losse, vochthoudende, lichtzure grond. Gebruik dus voldoende Rhododendrongrond bij het planten. Staat liever tussen 12 en 3 niet in de zon. Deze Camellia is goed winterhard, maar bij strenge vorst is bescherming met vliesdoek aan te bevelen. Snoeien doe je eventueel direct na de bloei.
Sluit

Camellia Japonica mix 35cm

51.75
Een mix van drie stuks Camellia Japonica in verschillende kleuren. De Camellia Japonica is een groenblijvende struik, die in de wintermaanden bloeit met gekleurde bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit.
Sluit

Camellia Japonica mix 35cm

55.20
Een mix van drie stuks Camellia Japonica in verschillende kleuren. De Camellia Japonica is een groenblijvende struik, die in de wintermaanden bloeit met gekleurde bloemen. Het glimmend groene blad loopt in de lente rood uit.
Sluit

Olijf boom 100cm

30.36
Dit olijfje brengt Mediterrane sfeer in huis. ✓  Levering in 2 dagen    ✓  Vers van de kweker    ✓  Verpakt als cadeau
Sluit

Pinus ‘Summer Breeze’ ® 40cm

51.75
Wat een coole plant is dit pijnboompje dat luistert naar de naam 'Summer Breeze'. Stelt weinig tot geen eisen aan de grond en de standplaats. Met een beetje liefde, water en mest doet ze het zelfs prima in een mooie, grote pot. Deze bonsai-achtige plant groeit zo mooi, rustig en compact dat er niets aan te snoeien valt. Het is dus vooral genieten, zeker als de plant in de lente met mooie, frisgroene scheutjes uitloopt. ✓  Levering in 2 dagen    ✓  Vers van de kweker    ✓  Verpakt als cadeau