Over ons

We zijn het veld in gegaan…

Reeuwijk, direct naast Boskoop, hét kloppend ❤️ van de grootste kwekers in Europa. Hét grootste kwekers-dorp van Europa, DÉ voedingsbodem van al het groens ligt letterlijk naast onze voordeur. Dus ja, waarom zouden we niet eens gaan kletsen met de buren? Beter een goede buur dan een verre vriend, toch? ?

Corona breekt uit!

Laten we eerlijk zijn, dit heeft een vreselijke impact gehad op de Economie. Deze Economie ontstaat ergens, de productie! De welbekende tuincentra hadden het lastig, maar waren al vaak voorzien van een online omgeving, dus konden met relatief weinig impact op de aantallen, toch door draaien in zijn of haar “bij-handel”.

De kwekers... Daar staan ze dan.

De échte harde werkers met letterlijk de “poten in de klei” of de “benen in de blubber”, u kunt de termen wel. Deze dames en heren die, vaak, generatie op generatie, een jarenlange geschiedenis achter zich hebben, soms van honderden jaren. Een onvoorstelbaar belangrijke groep ondernemers die, volgens ons, compleet zijn overgeslagen door “het bestuur” van dit land. Recht gehad op hulp? Jazeker wel hoor, ook zij mochten in de rij aansluiten. Maar, wanneer stopt het? Wanneer kunnen ze verder? We proefden tijdens deze gesprekken vooral angst en paniek. Het verdriet van de jarenlange, harde arbeid, niet zeker te kunnen stellen voor de toekomst.

Beter een goede buur dan een verre vriend, toch? ?

We zeiden het al, maar hebben het ook in praktijk gebracht.
Robin Fisser, eigenaar van Bestel Je Plant.nl, woont zelf in Reeuwijk en is bekend in de online wereld.
Maandag ochtend, 2 november, de eerste maandag van de maand. De structurele meeting van de webshops waren nog niet aan bod, eerst het “weekend-praatje-pot”, welke werd afgesloten met: “We gaan de kwekers online helpen”!
Zo geschiedde Bestel Je Plant.nl

Gratis Rozenblaadjes t.w.v. € 14,95 bij iedere bestelling boven de € 50,-

Copyright © 2021 Besteljeplant.nl - Alle rechten voorbehouden

Deze website is gekweekt door Higher Marketing